Нечітка кластеризація для мінімізації логічних функцій - Мельник, Р. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто підхід до розв'язування задачі мінімізації логічних функцій на основі нечіткого дерева згортання або нечіткої кластеризації. Описані особливості алгоритмів побудови дерева згортання вершин гіперкубів та обмеження, пов'язані зі специфікою задачі. The approach for the logical functions minimization on a base of fuzzy reduction tree or fuzzy clusterization is considered. The properties of the optimal reduction tree method and constraints for hyper cubes are described.