Епоксидування октену-1 третбутилгідропероксидом у присутності боридів молібдену - Пікулік, Л. В.; Трач, Ю. Б.; Пиріг, І. Ю. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Досліджено реакцію епоксидування октену-1 третбутилгідропероксидом у присутності каталізаторів - боридів молібдену. Показано, що M02B5 є найактивнішим у цій реакції. The epoxidation of octene-1 with tert-butyl hydroperoxide in presence of catalists molibdenum borides is studied. It was shown that Mo2B5 is the most effective in this reaction.
Keywords: 547.71.07