Порівняльна характеристика стандартних мір з мірами, побудованими за методом “оптимальних структурних відношень” - Бандирська, Ореста (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Описано метод поліпшення характеристик мір на основі побудови безнадлишкових шкал та багатозначних мір. Отримані відповідні вирази і графічні залежності. Описан метод улучшения характеристик мер на основе построения безизбыточных шкал и многозначных мер. Получены соответствующие выражения и графические зависимости. The method for improving the operating characteristics of measures based on design of non-redundant scales and multidimensional measures is investigated in this paper. The appropriate expression and diagrammatic dependence is found.
Keywords: 006: 658.516