Діагностика бетону ростверку фундаменту та підготовки під металеву раму компресора - Гладишев, Д. Г.; Гладишев, Г. М. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Наведено методи діагностики і результати досліджень міцності бетону ростверку фундаменту під компресор. Описано причини виникнення та розвитку тріщин у підготовці під металеву раму компресора. Наведено рекомендації із забезпечення надійної роботи фундаменту. In-process the resulted methods of diagnostics and results of researches of durability of concrete to the grillage of foundation are under a compressor. The described reasons of origin and development of cracks are in a sauce under the metallic frame of compressor. The resulted recommendations are from providing of reliable work of foundation.
Keywords: ростверк; компресор; технічний стан; compressor; the grillage; technical state