Розрахунок технологічних допусків світловіддалемірних вимірів на основі рівняння прямої регресії - Клим, С. А.; Островський, А. Л. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Предложен метод расчета технологических допусков светодальномерных измерений, основанный на уравнении прямой регрессии: ms = a + b • S • 10-6, с числовыми значениями коэффициентов а и Ь, свойственных данному светодальномеру или тахеометру. Propose method of recalculation of technical permits for electrooptical range measurements on the basis of equation of straight regress: ms = a + b • S • 10-6, with number value coefficients a and b peculiar to concrete electrooptical range or tachometer.