Достовірність як невід’ємна характеристика фінансової звітності підприємств - Пилипенко, Любомир; Луцишин, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В статті розглянуто достовірність як одну з ключових характеристик інформації фінансової звітності, а також проаналізовано чинники, які на неї впливають.
Keywords: фінансова звітність; характеристика фінансової звітності; достовірність фінансової звітності