Особливості прийняття управлінських рішень в органах місцевого самоврядування - Войтик, Олександра Євгенівна; Voityk, Oleksandra Yevhenivna (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Розглянуто особливості прийняття управлінських рішень в органах місцевого самоврядування України. Визначено теоретичні засади прийняття управлінських рішень та їх моделі відповідно до напрямів їх реалізації. Представлено модель раціонального прийняття управлінських рішень в органах місцевого самоврядування та роз’яснено основні етапи реалізації цих рішень. Визначено основні проблеми, які існують у сфері прийняття управлінських рішень в органах місцевого самоврядування, та обґрунтовано кроки, які необхідно які необхідно здійснити з метою їх вирішення.
Peculiarities of administrative decision-making in local government bodies
Keywords: управлінські рішення; органи місцевого самоврядування; модель; управління; держава; administrative decisions; local self-government bodies; model; management; state; 351/354; 005.5