Структурний аналіз архітектурного ордера Львова ІІ пол. XVІ–XVII ст. - Білінська, О. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Запропоновано комплексну методику структурного аналізу архітектурного ордера Львова періоду Ренесансу. Вона містить рівневий (визначення наявності та профілювань частин ордера на певних структурних рівнях), метричний (визначення фактичної величини модуля кратності деталей з ордером) та модульний аналіз (визначення пропорцій, розмірів частин ордерів відносно модуля або нижнього діаметра колони).