Розвиток обліку в Україні в контексті міжнародних інтеграційних процесів - Яструбський, М. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розкрито тенденції розвитку бухгалтерського обліку в Україні на сучасному етапі інтеграції економіки у світовий економічний простір.Reveals trends in accounting in Ukraine at the present stage of integration of the economy in the world economy.