Програмні та апаратні засоби розпізнавання структури матеріалів - Кисіль, Б.; Стрямець, С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглянуто задачі цифрової обробки та аналізу двовимірних зображень просторової структури матеріалів. На основі запропонованої моделі зв'язності розроблені та програмно і апаратно реалізовані алгоритми аналізу зв'язності зображень структури матеріалів.

In the article the tasks of digital processing and analysis for 2-dimentional images of spatial structure of material are considered and solved. The algorithms of image analysis for structure of material have been developed and implemented on the base of the proposed connectivity model.
Keywords: 621.325