Інтелектуальні освітні системи – запорука іноваційного розвитку університету - Слободянюк, С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2013)
У статті розглядаються задачі інноваційного розвитку вищого навчального закладу та пропонується комплексне вирішення значного кола актуальних проблем в сфері інформаційних технологій. The article considers the problem of innovation development of the higher education institution and offers a comprehensive solution to significant range of contemporary problems in the sphere of information technologies.
Keywords: Хмельницький національний університет; дистанційне навчання; інформаційна система; інтелектуальні освітні системи; інформаційні потоки; Khmelnitsky national University; distance learning; information systems; intelligent educational systems; information flows