Проблеми порядку виконання органами внутрішніх справ України ухвал слідчого судді, суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту - Коміссарчук, Ю. А.; Ратнова, А. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто поняття, суть та основні проблемні питання, що виникають під час використання домашнього арешту як запобіжного заходу у кримінальному судочинстві, проаналізовано основні позитивні та негативні аспекти такого запобіжного заходу та надано рекомендації для його вдосконалення. Рассмотрено понятие, сущность и основные проблемные вопросы, возникающие при исполнении домашнего ареста как меры пресечения в уголовном судопроизводстве, проанализированы основные положительные и отрицательные стороны такой меры пресечения и даны рекомендации для его совершенствования. The article deals with the concept, the essence and the basic problematic issues in the fulfillment of home arrest as a preventive measure in the criminal proceedings. The basic positive and negative aspects of the suggested preventive measure are analyzed and the recommendations for its improvement are provided.
Проблемы порядка исполнения органами внутренних дел постановлений следственного судьи, суда об избрании меры пресечения в виде домашнего ареста
The problem of order of execution by the bodies of internal affairs the orders of the investigating judge, court about election of a measure of restraint in the form of house arrest
Keywords: запобіжні заходи; домашній арешт; ухвала суду; слідчий суддя; підозрюваний (обвинувачений); меры пресечения; домашний арест; определение суда; следственный судья; подозреваемый (обвиняемый); preventive measures; home arrest; court resolution; investigating judge; suspect (accused)