Військове будівництво доби Центральної Ради та Директорії Української народної республіки у мемуарній спадщині генерала О. П. Греківа - Панас, Н. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто та проаналізовано ті фрагменти з мемуарної літератури генерала Греківа О. П., що стосуються питань військового будівництва Армії УНР. Наголошено на особливій цінності цих матеріалів, вказано на необхідність детальнішого дослідження спогадів генерала. In the article, the fragments from the memoir literature of general Grekiv O. P. are considered and analyzed, especially those concerning the issues of military construction of the Army of UNR. The distinctive value of these materials is emphasized, and the necessity for further investigation of the General’s memoirs is accentuated.