Формування суспільного авторитету ВНЗ шляхом комплексного подання в системі Вікіпедія - Пелещишин, А. М.; Пероганич, Ю. Й.; Марковець, О. В.; Думанський, Н. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто проблему формування суспільного авторитету вищого навчального закладу України наповненням авторитетних онлайн-енциклопедій. The problem of forming of public authority of higher educational establishment of Ukraine is considered by the way of fill of authoritative on-line encyclopaedias.
Keywords: суспільний авторитет; онлайн-енциклопедії; public authority; on-line encyclopaedias