Поперечно-кутові коливання бітумо-щебеневого агрегату із залежною торсіонною підвіскою - Вікович, І. А.; Глобчак, М. В.; Осташук, М. М.; Vikovich, I.; Hlobchak, M.; Ostashuk, M. (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
Розроблено математичну модель коливань бітумо-щебеневого агрегату із залежною торсіонною підвіскою у поперечно-вертикальній площині. Визначено жорсткість торсіонної підвіски з торсіоном прямокутного перерізу за умовою її міцності. Розроблено розрахункові схеми одноважільної торсіонної підвіски і коливань бітумо-щебеневого агрегату із залежною торсіонною підвіскою у поперечно-вертикальній площині.

Mathematical model of oscillations in the transverse and vertical space of bitumencrushed stone aggregate with depending torsions suspension is considered. The rigidity of the torsion suspension with the torsion of a rectangular section is determined on condition of its durability. The design schemes of a one-way torsion suspension and oscillations of a bitumencrushed stone aggregate with depending torsion suspension in a transversal-vertical plane are developed.
Cross-angular oscillations of bitumen-crushed stone aggregate with torsion suspension
Keywords: бітумо-щебеневий агрегат; ямковий ремонт; торсіон; підвіска; коливання; математична модель; розрахункова схема; bitumen-crushed stone aggregate; pit repair; torsion; suspension; oscillations; mathematical model; calculation scheme; 621.01