Результати дослідження зчеплення металевої, базальтопластикової та склопластикової арматури з клеєною деревиною - Сурмай, М.; Сурмай, Б.; Кравз, А.; Бляхар, Т.; Іленков, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено результати експериментальних досліджень зчеплення металевої та неметалевої арматури з клеєною деревиною.
Results of research technique coupling metal, basalt-plastic and fiberglass-plastic fittings with wood
Keywords: зчеплення арматури; довжина анкерування; клеєна деревина