Інформаційно-освітнє середовище НПУ імені М. Драгоманова: Віртуальне середовище вивчення гуманітарних дисциплін - Кудін, Анатолій; Кудіна, Тамара; Бронетко, Валентин (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
У роботі представлені результати впровадження інноваційного освітнього проекту Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова «Віртуальне середовище вивчення гуманітарних дисциплін». The results of the introduction of innovative educational project of the National Dragomanov Pedagogical University: “Virtual Learning Environment of humanities” are presented in this article.
Keywords: віртуальне середовище; Інтернет; електронне навчання; virtual environment; internet; electronic education