Критерії ефективності податкового планування суб’єктів господарювання - Загородній, А. Г.; Федишин, Н. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено поняття ефективності податкового планування на підприємстві. Визначено основні критерії ефективності податкового планування суб’єкта господарювання. Це прибутковість, соціальна відповідальність, дієвість, організованість, ресурсна забезпеченість, економічність. Розглянуто сутність критеріїв ефективності податкового планування та взаємозв’язки між ними. The concept of tax planning efficiency at the enterprise is explored. The main criteria of tax planning efficiency, such as profitability, social responsibility, operability, organization, resource security, economy are defined. The essence of tax planning efficiency criteria and the relationship between them are considered.