Оприделение аномалий высот спутниковым методом при морском ледовом промере - Баландин, В.; Меньшиков, И. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Наведено формули для визначення аномалій висоти за результатами супутникових геодезичних вимірювань та льодового проміру. Приведены формулы определения аномалии высоты по результатам спутниковых геодезических измерений и ледового промера. Formulae for definition of altitude anomaly by a satellite method and an ice measurement are resulted.