Аналіз похибок плівкового витратоміра газу - Теплюх, Зеновій; Парнета, Оксана (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
Проаналізовано точність вимірювання витрати газу плівковим методом, розглянуто чинники, які впливають на точність, оцінено граничні похибки вимірювання та вказано способи їх зменшення. Проанализировано точность измерения расхода газа пленочным методом, рассмотрено факторы, которые влияют на точность, оценено граничные погрешности измерения и указаны пути их уменьшения. In the article the accuracy of measuring the gas flow rate by film flowmeter is analysed, factors which influences on the accuracy are considered, and ways of their improvеment are offered.