Методико-аналітичне забезпечення антисипативного планування на підприємствах - Адамів, М. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто позиції науковців щодо методико-аналітичного забезпечення антисипативного управління. Розкрито особливості методико-аналітичного забезпечення антисипативного планування на підприємствах. Охарактеризовано ключові принципи добору індикаторів для здійснення антисипативного планування на підприємствах. In the article the positions of scientists for methodical and analytical provision of anticipatory management are viewed. The peculiarities of methodical and analytical provision of anticipatory planning at the enterprises are opened. The key principles of selection of indicators for realization of anticipatory planning at the enterprises are characterized.