Перевірка валідності та надійності методики «Сила організаційної культури» для діагностики особливостей управління колективом - Лозинський, Олег; П’єцух, Тереза; Lozynskyj, Oleg; Piecuch, Teresa (My University, 2018)
У статті представлено результати перевірки надійності та констру-ктивної валідності запи-тальника «Сила органі-організаційної культури» (Лозинський О., П’єцух Т.) на основі пілотного анкетування 120 респондентів.

W artykule przedstawiono wyniki sprawdzenia rzetelności i konstruktywnej ważności kwestionariusza "Władza kultury organizacyjnej" (Lozynskyj Oleg, Piecuch Teresa) w oparciu o pilotażowy kwestionariuszy 120 respondentów.
Ocena trafności i rzetelności metodologii "Siła kultury organizacyjnej" w diagnozowaniu cech zarządzania zespołem
Keywords: організаційна культура; слабка організаційна культура; конструктивна валідність методики; надій-ність методики; kultura organizacyjna; słaba kultura organizacyjna; konstruktywna trafność metodologii; rzetelność metodologii