Моделювання кремнієвих та вуглецевих наноприладів - Пеленський, Р. А.; Гамола, О. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено електромагнітні поля у наноприладах. Розкрито механізми впливу поверхневих явищ на електромагнітні процеси у наноплівках. A study of electromagnetic fields in nanomedia has been conducted. Mechanism of influence of surface phenomena on processes in the nanofilm electromagnetic fields have been revealed.
Keywords: електромагнітне поле; електромагнітний процес