Історичний розвиток поглядів на удосконалення бізнес-процесів - Приходько, Л. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглядаються питання розвитку поглядів на удосконалення бізнес-процесів компанії, способи покращання організації діяльності суб’єктів господарювання за рахунок підвищення ефективності системи управління, раціональнішого використання ресурсів за допомогою використання методології процесного менеджменту. In the article questions of development of sights at improvement of company’s business processes, ways of better organization of enterprises’ activity are considered due to increase the effectiveness of their management systems, more rational use of resources with the help of methodology of process management.
Keywords: бізнес-процес; бізнес-система; бенчмаркінг; кайзен; реінжиніринг; перепроектування; удосконалення; business process; business system; benchmarking; kaizen; reengineering; redesign; improvement