Загальні засади розробки системи екологічного менеджменту в лісовиробничому комплексі України - Лебедевич, С. І.; Мамчин, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Наведено результати дослідження щодо визначеності складу лісовиробничого комплексу України, визначення параметрів системи його екологічного менеджменту. Розроблено модель рівноваги системи екоменеджменту комплексу із зовнішнім природним середовищем на перспективу до п’яти років та сформульовано підхід до визначення її параметрів. Зазначено напрями продовження дослідження з метою оптимізації системи екоменеджменту ЛВК України. The research results are resulted in relation to definiteness of composition of forest industrial complex of Ukraine, determination of parameters of the system of his ecological management. The model of equilibrium of the system of the ecological management complex is developed with an external natural environment on a prospect to five years and approach is formulated to determination of its parameters. Directions of continuation of research are marked with the purpose of optimization of the system of ecological management FIC Ukraine.