Інформаційна інтелектуальна система діяльності кінопрокату - Верес, Олег; Евоян, Едгар (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено та проаналізовано проблеми, пов’язані з кіновиробництвом та кінопрокатом в Україні. Розгля- нуто основні принципи побудови інформаційної інтелектуальної системи діяльності кінопрокату. Запропоновано модель подання знань інтелектуальної складової інтелектуальної інформаційної системи та її практичну реалізацію у вигляді експертної системи надання консультації клієнту з вибору кінофільму.
Keywords: кінопрокат; інтелектуальна інформа-ційна система; інтелектуальна складова; база даних; експертна система