Місце архітектури українських церков М.–Д. Німціва в контексті сакрального проектування та будівництва в Україні та світі - Проскуряков, В. І.; Кучер, А. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Узагальнено досвід навчального проектування в галузі бібліотечної архітектури на прикладі діяльності кафедри дизайну архітектурного середовища Інституту архітектури Національного університету “Львівська політехніка”.