Математична модель електромеханічної системи із нерівномірним рухом - Мельник, А. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Показана побудова математичної моделі та виконано моделювання робочих процесів в електромеханічній системі із нерівномірним рухом, змінними моментами інерції та сил опору на прикладі кантувача маніпулятора. Construction of the combined mathematical model is shown and modelling of working processes in electromechanical system of the manipulator which is difficult system with nonuniform movement is executed.