Енергоспоживання систем забезпечення мікроклімату птахівничих приміщень - Ярослав, В. Ю.; Лабай, В. Й. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Наведено результати кількісної оцінки теплового споживання опалювально-вентиляційних систем на прикладі птахівничого приміщення з клітковим утриманням курей. In this article results of the quantitative estimation of the heat consumption in heating–ventilating systems on an example of the poultry house for containing egg hens are presented.
Keywords: опалювально-вентиляційна система; тепловий баланс; повітряний баланс; heating–ventilating system; heat balance; air balance