Специфика логистического управления человевеческими потоками: инновацийный подход - Скоробогатова, Т. Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Охарактеризовано принципи логістичного управління, показано їхнє використання в традиційній логістиці, націленій на управління матеріальними і супутніми потоками, та сервісної логістики як діяльності з управління людськими і обслуговуючими їх потоками. Виявлено взаємозв'язок прямого і непрямого управління людськими потоками. Розглянуто логістичні системи і проаналізовано такі їх властивості, як адаптивність і рух. Розкривається суть інноваційної спрямованості логістичної підтримки стосовно традиційної та сервісної логістик. Characterized by the principles of logistics management, and show their use in traditional logistics, aimed at controlling the material and the associated flows, and service logistics as the management of human activities and service flows. Reveals the relationship of direct and indirect management of human flows. Logistic systems are considered and analyzed their properties such as adaptability and movement. Deals with the innovative orientation of logistic support to traditional and service logistics.
Keywords: логістичне управління; традиційна логістика; сервісна логістика; людські потоки; логістична система; логістична підтримка; інноваційний підхід; logistics management; traditional logistics; service logistics; human flows; logistical system; logistical support; innovative approach