Стратегічний аналіз як інструмент маркетингового дослідження - Виноградова, О. В.; Фабрая, І. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглядається необхідність застосування стратегічного аналізу в управлінні малими підприємствами як одного з інструментів формування оптимальної стратеги розвитку.

This article discloses the necessity of the usage of strategically analyses in the managing process of small enterprises as one instrument of the optimal strategy of development.
Keywords: 339.138