Велесова Книга і Біблія: деякі релігієзнавчі спостереження - Тіменик, 3. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто й проаналізовано ціннісні аспекти релігійної системи Велесової Книги і Біблії, зокрема світоглядні, методологічні, термінологічні. This article deals and analyses with some valuable aspects of religious system of Veles’is Book and Bible, among their number of problems of world autlook, terminology and methodology.