Метрологічні ризики забезпечення якості продукції на етапі виготовлення - Артемук, Ольга-Соломія Іванівна (Національний університет «Львівська політехніка», 2025)
Дисертація присвячена розробленню та дослідженню методів та моделей оцінювання, прогнозування та мінімізації метрологічних ризиків, що впливають на якість продукції на етапі виготовлення. Дисертація містить вступ, чотири розділи, висновки, список літературних джерел та додатки. The dissertation is devoted to the development and research of methods and models for assessing, forecasting and minimizing metrological risks that affect the quality of products at the manufacturing stage. The thesis consists of an introduction, four chapters, conclusions, a list of references and appendices.
Metrological risks of quality assurance of products at the manufacturing stage
Keywords: якість продукції, метрологічне забезпечення, управління ризиками, контроль якості, комплексний показник ризику, стандарти, математична модель, прогнозування ризиків, машинне навчання, джерела ризику, життєвий цикл продукції, виготовлення продукції, product quality, metrological support, risk management, quality control, complex risk indicator, standards, mathematical model, risk forecasting, machine learning, risk sources, product life cycle, product manufacturing; 006.91:005.336.3](043.5)