Загальні принципи реконструкції композиційних структур історичних міст (на прикладі міст Центральної України) - Осиченко, Г. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проаналізовано основні конструктивні елементи висотних будівель і споруд, починаючи з найперших, та оцінено вплив на них вітрових навантажень.