Джерела до вивчення парамілітарної діяльності української молоді Галичини напередодні та в роки Першої світової війни - Дем’янюк, О. Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Статя знайомить з джерелами до вивчення військовопідготовчої діяльності української молоді Галичини в складі осередків товариств "Січ", "Сокіл", "Пласт" напередодні та в роки Першої світової війни. The article deals with the military drill of the Ukrainian youth of Galichyna whith in the following societies "Sich", "Sokil", "Plast" befor and during the World War I.