Особливості інформаційного забезпечення оперативно-розшукового прогнозування у протидії злочинам у сфері обігу наркотичних засобів - Ортинський, Володимир; Ortinski, Volodymyr; Ортынский, Владимир (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розкрито поняття та зміст інформаційного забезпечення оперативно-розшукового прогнозування. Визначено особливості інформаційного забезпечення оперативно-розшу- кового прогнозування у протидії злочинам у сфері обігу наркотичних засобів. Окреслено основні чинники, які впливають на процес оперативно-розшукового прогнозування у протидії злочинам у сфері обігу наркотичних засобів.

A concept and maintenance of the informative providing of operatively-search prognostication are exposed in the article. The features of the informative providing of operatively-search prognostication are certain in counteraction to the crimes in the field of appeal of narcotic facilities. Basic factors are outlined that influence on the process of operatively-search prognostication in counteraction to the crimes in the field of appeal of narcotic facilities.

Раскрыто понятие и содержание информационного обеспечения оперативно- розыскного прогнозирования. Определены особенности информационного обеспечения оперативно-розыскного прогнозирования в противодействии преступлениям в сфере обращения наркотических средств. Очерчены основные факторы, которые влияют на процесс оперативно-розыскного прогнозирования в противодействии преступлениям в сфере обращения наркотических средств.
Features of the informative providing of operatively-search prognostication in counteraction to the crimes in the field of appeal of narcotic facilities
Особенности информационного обеспечения оперативно-розыскного прогнозирования в противодействии преступлениям в сфере обращения наркотических средств
Keywords: наркотичні засоби; інформаційне забезпечення; оперативно-розшу- кова діяльність; прогнозування; протидія злочинам; narcotic facilities; informative providing; operatively-search activity; prognostication; counteraction to the crimes; наркотические средства; информационное обеспечение; опера- тивно-розыскная деятельность; прогнозирование; противодействие преступлениям; 343.123