Просторовий розрахунок перехресно-ребристих залізобетонних систем із врахуванням податливості вузлів - Іваник, І.Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У статті наведена методика просторового розрахунку перехресно-ребристих залізобетонних систем і розроблено математичний апарат, який базується на використанні рівняння п’яти моментів, для обчислення невідомих згинанальних моментів і прогинів у перерізах конструкції.