Побудова системи контролю з урахуванням фактора економічного ризику - Подольчак, Н. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Розкривається проблема побудови ефективної системи контролю з урахуванням фактора економічного ризику. Розроблено модель формування підприємницького контролю в системі управління з урахуванням економічних ризиків. Виділено основні характеристики систем контролю підприємств за умов існування економічного ризику. This article is dedicated to the problem of forming the effective system of control considering the factor of economic risk. The model of organization control in the system of management was elaborated. The author elucidated the main characteristics of control system in conditions of economic risk.