Моторизоване високоточне геометричне нівелювання - Лаврішко, Є.; Ванчура, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Анализируется методика моторизованного высокоточного геометрического нивелирования, его эффективность и перспектива введения в Украине. Analyzed method мotorized precision geometric leveling, its performance and prospects of Ukraine.