Приницип ізоморфізму архітектурно-предметних реалій і їх буквеного виразу - Крамарчук, Х. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті порушено питання співвіднесеності, а саме ізоморфності буквеного виразу слова (графема і фонема) з психогенетичним устроєм людини і предметної реалії, яку воно конструює.
Principle of isomorphism of architectural subject reality and them letters expression
Keywords: морфологія букви; графема; фонема; принцип ізоморфізму; предметна реалія; architectural subject reality; the principle of isomorphism; morphology of letter; signphoneme; sign-grapheme