Система факторних оцінок рівня розвитку підприємств - Самуляк, В. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Проаналізовано існуючі системи показників та сформовано систему факторних оцінок рівня розвитку підприємства, охарактеризовано групи показників, що використовуються в межах системи, оцінено рівень показників для підприємств, а також запропоновано інтегральну оцінку рівня розвитку підприємства на основі системи факторних оцінок. In the article analyzed systems of indexes and formed the system of factor estimations of level of development of enterprise, and also described the groups of indexes that utilized within the limits of the system, appraised the level of indexes for enterprises, and also the integral estimation of level of development is offered on basis to the system of factor estimations.