Зміна керівництва МФГ - нова команда отримала повноваження - Дишлик, О.; Дишлик, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Коротко описано низку заходів з передавання повноважень новообраному Президенту, Раді Федерацій та головам постійних комісій МФГ. Рассмотрен комплекс мероприятий по передаче полномочий вновь избранному Президенту, Совету Федерации и председателям постоянных комиссий МФГ. This article contains short description of arrangements concerning delegation of authority to the newly elected President, Council and FIG presiding commissioners.
Смена руководства МФГ – новая команда получила полномочия
FIG changes its leadership – new team has received authority
Keywords: Міжнародна федерація геодезистів; керівництво