Великі дані як інформаційна технологія - Шаховська, Наталя; Москалюк, Володимир (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
This paper introduced the concept of the term Big Data and analyzes the cause of their appearance. We describe the data space as the technology of working with Big data.
Keywords: Великі дані; простір даних; методи аналізу даних; паралельне опрацювання даних