Інтенсифікація каталітичного окиснення циклогексану - Іващук, О. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто методи інтенсифікації процесу рідиннофазного окиснення циклогексану в присутності складних каталітичних систем та індивідуальних каталізаторів. Проаналізовано перспективність та доцільні шляхи подальших досліджень. Methods of intensification of the process of liquid-phase cyclohexane oxidation in the presence of complicated catalytic systems and individual catalysts is considered. Perspective and reasonably ways of further research is analyzed.
Keywords: циклогексан; окиснення; каталіз; каталітичні системи; cyclohexane; oxidation; catalysis; catalytic systems