Проблеми та протиріччя інноваційного розвитку країни - Бубенко, П. Т.; Снісаренко, О. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто питання інноваційного розвитку держави, визначено його основні проблеми та протиріччя на прикладі інноваційно розвинених держав. Обґрунтовано напрямки та умови створення стратегії інноваційного розвитку України. The question of country’s innovative development is considered at the article. Their basic problems and contradictions are certained at the example of innovative developed states. Directions and terms of innovative development strategy’s creation in Ukraine are grounded at the article.
Keywords: інновації; інноваційний розвиток; зовнішньоекономічна; діяльність; протиріччя; інвестиції; innovations; innovative development; foreign economic activity; contradiction; investments