Консолідований інформаційний ресурс навчально-методичної літератури - Голощук, Роман; Гуменна, Тетяна (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Research scientific and methodical literature in educational process and determining need of creating a structured environment in the Internet for finding and integrating resources.
Keywords: науково-методична література; вищі навчальні заклади; Львів; електронні видання; інтеграція