Могила Гелени-Зоф'ї Сидорович. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Гелени-Зоф'ї Сидорович. Надгробок — скульптура дівчинки, яка присіла на одне коліно, склавши руки на грудях. На другій світлині — надгробок з двома колонами, менша з них увінчана хрестом. Автор скульптури — Пауль Ойтелє. Поле №2.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Гелена-Зоф'я Сидорович, Helena-Zofia Sidorowicz, скульптура, Пауль Ойтелє, Paul Eutele, надгробок, могила.