Логістика та ефект масштабу на ринку хлібопродуктів - Васильців, Н. М.; Якимишин, Л. Я.; Мельниченко, О. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Досліджено перспективи трансформації хлібопекарень (хлібозаводів) регіонального масштабу у національних виробників хлібопродуктів. Окреслено напрями логістичних змін у сфері виробництва та дистрибуції хлібопродуктів. Виявлено чинники кон’юнктури на ринку хлібосировини в Україні та здійснено оцінку постачальницького середовища у контексті формування ланцюгів пропозиції. The prospects of transformation of bakeries (factories from production of bread) of regional scale at the national producers of bread products are explored. Directions of logistic changes in the field of production and distribution of bread products are outlined. The factors of the state of affairs at the market of bread raw material in Ukraine are exposed and estimation of supply environment in the context of forming of chains of suggestion is carried out.