Підтримання температурного режиму в цеху поросят і свиноматок - Макаруха, О. І.; Желих, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Запропоновано залежність частки конвективного тепла інфрачервоного нагрівача від теплопродуктивності випромінювача і кількості витяжного повітря. А dependеnce of convection component heat energy infrared heater from heat conductivity heater and amount of exhaust air is offered
Keywords: конвективне тепло; інфрачервоний нагрівач; convection component heat; infrared heater