Вплив плити проїзної частини на стан автодорожніх мостів - Коваль, П. М.; Фаль, А. Є.; Баб’як, І. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Описано конструкції прогонових будов балкових залізобетонних мостів. Проаналізовано стан монолітних та збірних прогонових будов мостів. Наведено результати дослідження бетону для плит проїзної частини з використанням методу акустичної емісії.